Четвер, 25.04.24, 12:52 PMВітаю Вас Гість | RSS
Слободоболехівська гімназія імені Дмитра Квецка
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2021 » Лютий » 1 » Тиждень іноземної мови
5:51 PM
Тиждень іноземної мови

Вивчення іноземної мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Варто замислитись, що саме іноземна мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння іноземною мовою є потребою часу. Під час вивчення іноземної мови ми знайомимось з традиціями і звичаями інших народів та переконуємось у неповторності власної української культури.


          З метою покращення знань учнів, у нашій школі щорічно проводиться  Тиждень іноземної мови. Нагадуємо, що в нашій школі ми вивчаємо англійську та німецьку мови. Не винятком став і цей навчальний рік. Тиждень іноземних мов у Слободоболехівській гімназії  проводився з 25.01.21 по 29.01.21 і проходив під гаслом «How many languages you know, so many times you are a man» - «Скільки мов ти знаєш, стільки разів ти людина». 
         В рамках тижня було проведено багато різноманітних заходів, які удосконалювали знання, уміння та навички, отримані на уроках, розширювали світогляд та ерудицію учнів; розвивали їх творчі здібності, самостійність, естетичні смаки; виховували любов й шанування людей свого рідного краю і країни, мова якої вивчається, а також формували вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки, заохочувати учнів до роботи над собою. Головною метою проведення цього заходу є підвищення мотивації серед учнів до вивчення іноземної мови в школі, розширити знання учнів про культуру країни, мова якої вивчається. Крім того, учні співпрацювали в командах для досягнення спільної мети, а також навчалисяся конкурентоспроможності та впевненості у своїх силах та знаннях. За допомогою ігор діти вдосконалювали навички читання, аудіювання та говоріння, 
       На завершення тижня учні підготували різноманітні захисні маски, які прикрасили символами країн  та ще раз нагадали всім здобувачам освіти про необхідність дотримання маскового режиму.

Переглядів: 139 | Додав: maxim | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Архів записів
Друзі сайту